Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχουμε καταγγείλει και στο παρελθόν την τότε Δημ. Αρχή, για ανασφάλιστη εργασία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η  Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα έχει καταγγείλει και στο παρελθόν την τότε Δημ. Αρχή, για αντίστοιχη περίπτωση, δηλώνει ο Χρ. Παναγιωτόπουλος και παρουσιάζει την παρακάτω καταγγελία, απαντώντας στον πρόεδρο της Δημ. Επιχείρησης κ. Β. Πάγκαλο.

Καταγγελία για ανασφάλιστη εργασία στο Δήμο Βύρωνα 29 Δεκεμβρίου 2010

Για ανασφάλιστη εργασία στο Δήμο Βύρωνα, καταγγέλλει την Δημοτική αρχή η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Να θυμίσουμε ότι σε αντίστοιχη καταγγελία για το συγκεκριμένο θέμα είχε προβεί και Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα στο παρελθόν. Ακολουθεί η ανακοίνωση: Με αφορμή το τραγικό θάνατο του Αιγύπτιου εργάτη που καθάριζε τα τζάμια στο κτήριο του Υπ. Εργασίας και ήταν ανασφάλιστος θέλουμε για άλλη μια φορά να καταγγείλουμε ότι ανασφάλιστους εργαζόμενους απασχολεί και ο Δήμος Βύρωνα στη Δημοτική Επιχείρηση, Έλληνες και ξένους. Το έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει δε συγκινείται κανείς. Η ασυδοσία και η αυθαιρεσία της Δημοτικής Αρχής οργιάζει, εκμεταλλευόμενη την ανάγκη των ανθρώπων για εργασία. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

 

Admin

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.